Waar fysiotherapeuten samen leren.

Door een collectief te vormen met duizenden collega’s ontdekken we meer, wordt leren leuker en worden de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de praktijk sneller en beter opgelost. Sluit je ook aan bij de community van Denkfysio, waarbij innovatie voorop staat. Energieke en gedreven professionals willen wij graag met elkaar verbinden om zorg op eigen wijze te verbeteren en veranderen. Wij als gepassioneerd team bieden daarom een aantrekkelijk en onderscheidend programma aan waarbij de ontwikkeling van jou als uniek professional centraal staat. 

Innovatief

Innovatieve gepassioneerde denkkracht: Doordat wij samen leren en onze (denk-)krachten bundelen, kunnen we toekomstgericht en innovatief uit onze comfortzone stappen

Eigenwijze zorg

Eigenwijze zorg: Doordat wij energieke en gedreven professionals verbinden, verbeteren en veranderen wij de zorg op eigen wijze

Onderscheidend

Onderscheidend programma: Omdat wij als gepassioneerd team een aantrekkelijk en onderscheidend programma bieden, dragen wij bij aan de ontwikkeling van jou als unieke professional.

Je vak is je hobby:
daarom een leven lang leren

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak.

Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Team

Bart Roelofs

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen & uitdagingen in de zorg! Bij Denkfysio is het een feest om samen met mijn team een inspirerend scholingsaanbod neer te zetten :-). Met dit scholingsaanbod proberen wij de zorg te “reframen” op onze wijze. Reframen is kritisch blijven zijn op de zorg die we aanbieden en waar nodig aan te passen en/of te veranderen om de zorg nog beter te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is patiënten/cliënten meer zelfregie geven, zodat ze eigenaarschap over hun eigen revalidatietraject krijgen en beter begrijpen wat ze aan het doen zijn en waarom. Ander voorbeeld is gezondheid & preventie een betere plek te geven in ons vak, zodat patiënten/cliënten beter kunnen inschatten hoe ze deze twee pijlers kunnen gebruiken om fitter en gezonder te blijven voor de toekomst. Want met dat doel zijn wij uiteindelijk ooit Denkfysio begonnen, om een positieve invloed te hebben op de zorg voor onze patiënten/cliënten! Zin om hier eens over te sparren? Stuur mij een mailtje! bart@denkfysio.nl
Anne Booms

Anne Booms

Graag buiten in de natuur en altijd in beweging. Het liefst ben ik in de bergen, in de zomer om te hiken en in de winter om te snowboarden. Ik ga graag met mijn camper op pad, want de magie van de natuur verveelt mij nooit. Verder leg ik mooie plaatjes vast met mijn analoge camera's als hobby fotograaf. Naast mijn werkzaamheden bij Denkfysio werk ik bij De Gezonde Zaak en ben ik altijd op zoek naar iets nieuws om te leren. Binnen Denkfysio houd ik mij vooral bezig met het deelnemerscontact, dit betekent dat je zo nu en dan een mailtje van mij voorbij kunt zien komen! Daarnaast regel ik de accreditatie, werk ik aan onze site en de sociale media. Heb jij nog leuke ideeën of vragen!? Stuur me gerust een mailtje: anne@denkfysio.nl

Sanne Kerkers

Sanne Kerkers

Bij Denkfysio hoop ik mijn interesse en enthousiasme voor het menselijk lichaam, blessures, sport en fysiotherapie te kunnen delen. En anderen stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, elkaar beter maken en samen het vak fysiotherapie naar een hoger niveau tillen.  

Daarnaast werk ik als sportfysiotherapeute bij Sport Medisch Centrum Papendal. Deze combi vind ik helemaal top, deels midden in het werkveld, patiëntencontact en praktisch bezig zijn, en deels bezig met ontwikkeling van ons vak waarbij ik lekker los kan gaan met todolijstjes, schrijven, denken en creëren. 

In mijn vrije tijd kun je mij tegenkomen op de tennisbaan, bij Crossfit Nijmegen, op mijn mountainbike ergens in de bossen rondom Nijmegen of met mijn camera om mijn nek. 

Als fysio ben je nooit uitgeleerd, we hebben een vak dat continue in beweging is, dus beweeg mee en blijf je ontwikkelen. Heb je leuke ideeën of onderwerpen om over te sparren? Stuur me een mailtje: sanne@denkfysio.nl

Fleur van de Kamp

Fleur van de Kamp

Altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en zelfontwikkeling. Dit past mooi binnen de visie van Denkfysio ‘Wij als gepassioneerd team bieden een aantrekkelijk en onderscheidend programma aan waarbij de ontwikkeling van jou als uniek professional centraal staat.‘

Momenteel ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Papendal en hoop ik via deze weg mijn enthousiasme voor het mooie vak fysiotherapie over te kunnen brengen. Er zijn constante ontwikkelingen binnen het vak en door deze leuke combinatie hoop ik de meeste accurate zorg te kunnen bieden.

Naast mijn werkzaamheden bij Denkfysio en SMCP, heb ik ook mijn eigen praktijk (Fleurs massagesalon) in het mooie Winssen en ben ik werkzaam binnen de medische staf van RODA’28.

Ik vind het leuk om in het weekend gezellig met mijn vriendinnen in de stad wat te drinken en te kijken wat de avond ons brengt. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten; fitness, mountainbiken, tennis of padellen.

Dus heb jij zin om eens een balletje over te slaan wat betreft nieuwe/leuke ideeën? Stuur een mailtje naar: fleur@denkfysio.nl

Hidde van Dijk

Hidde van Dijk

Ik ben Hidde en sinds kort onderdeel van het team van Denkfysio.

Mensen om mij heen kennen mij als een vrolijk en enthousiast persoon met een praktische aanpak. Ik probeer de mensen met wie ik om ga altijd met een positieve instelling te benaderen.

Ik houd van sporten en van reizen, afgelopen jaar heb ik in Uganda gewoond en gewerkt als fysiotherapeut en als voetbaltrainer.

Daarvoor heb ik jaren lang in de topsport als voetballer bij Vitesse gespeeld, dit heeft mij tot een vastberaden en ijverig persoon gemaakt in de dingen die ik doe. Ik wil mijzelf dan ook graag door ontwikkelen totdat ik het beste uit mijzelf gehaald heb; in sport, in mijn werk als fysiotherapeut en nu dus ook bij Denkfysio.

Ik hoop een ieder met mijn enthousiasme ook te kunnen stimuleren om het beste uit hem/haar te kunnen halen als fysiotherapeut en daarmee de zorg voor onze patiënten te kunnen verbeteren.

Heb jij nog vragen of leuke ideeën, stuur me dan een mailtje: hidde@denkfysio.nl 

Denkfysio

Naar Instagram