Waar fysiotherapeuten samen leren.

Door een collectief te vormen met duizenden collega’s ontdekken we meer, wordt leren leuker en worden de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de praktijk sneller en beter opgelost. Sluit je ook aan bij de community van Denkfysio, waarbij innovatie voorop staat. Energieke en gedreven professionals willen wij graag met elkaar verbinden om zorg op eigen wijze te verbeteren en veranderen. Wij als gepassioneerd team bieden daarom een aantrekkelijk en onderscheidend programma aan waarbij de ontwikkeling van jou als uniek professional centraal staat. 

Innovatief

Innovatieve gepassioneerde denkkracht: Doordat wij samen leren en onze (denk-)krachten bundelen, kunnen we toekomstgericht en innovatief uit onze comfortzone stappen

Eigenwijze zorg

Eigenwijze zorg: Doordat wij energieke en gedreven professionals verbinden, verbeteren en veranderen wij de zorg op eigen wijze

Onderscheidend

Onderscheidend programma: Omdat wij als gepassioneerd team een aantrekkelijk en onderscheidend programma bieden, dragen wij bij aan de ontwikkeling van jou als unieke professional.

Je vak is je hobby:
daarom een leven lang leren

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak.

Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Team

Bart Roelofs

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen & uitdagingen in de zorg! Bij Denkfysio is het een feest om samen met mijn team een inspirerend scholingsaanbod neer te zetten :-). Met dit scholingsaanbod proberen wij de zorg te “reframen” op onze wijze. Reframen is kritisch blijven zijn op de zorg die we aanbieden en waar nodig aan te passen en/of te veranderen om de zorg nog beter te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is patiënten/cliënten meer zelfregie geven, zodat ze eigenaarschap over hun eigen revalidatietraject krijgen en beter begrijpen wat ze aan het doen zijn en waarom. Ander voorbeeld is gezondheid & preventie een betere plek te geven in ons vak, zodat patiënten/cliënten beter kunnen inschatten hoe ze deze twee pijlers kunnen gebruiken om fitter en gezonder te blijven voor de toekomst. Want met dat doel zijn wij uiteindelijk ooit Denkfysio begonnen, om een positieve invloed te hebben op de zorg voor onze patiënten/cliënten! Zin om hier eens over te sparren? Stuur mij een mailtje! bart@denkfysio.nl
Sanne Kerkers

Sanne Kerkers

Bij Denkfysio hoop ik mijn interesse en enthousiasme voor het menselijk lichaam, blessures, sport en fysiotherapie te kunnen delen. En anderen stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, elkaar beter maken en samen het vak fysiotherapie naar een hoger niveau tillen.  

Daarnaast werk ik als sportfysiotherapeute bij Sport Medisch Centrum Papendal. Deze combi vind ik helemaal top, deels midden in het werkveld, patiëntencontact en praktisch bezig zijn, en deels bezig met ontwikkeling van ons vak waarbij ik lekker los kan gaan met todolijstjes, schrijven, denken en creëren. 

In mijn vrije tijd kun je mij tegenkomen op de tennisbaan, bij Crossfit Nijmegen, op mijn mountainbike ergens in de bossen rondom Nijmegen of met mijn camera om mijn nek. 

Als fysio ben je nooit uitgeleerd, we hebben een vak dat continue in beweging is, dus beweeg mee en blijf je ontwikkelen. Heb je leuke ideeën of onderwerpen om over te sparren? Stuur me een mailtje: sanne@denkfysio.nl

Hidde van Dijk

Hidde van Dijk

Ik ben Hidde en sinds kort onderdeel van het team van Denkfysio.

Mensen om mij heen kennen mij als een vrolijk en enthousiast persoon met een praktische aanpak. Ik probeer de mensen met wie ik om ga altijd met een positieve instelling te benaderen.

Ik houd van sporten en van reizen, afgelopen jaar heb ik in Uganda gewoond en gewerkt als fysiotherapeut en als voetbaltrainer.

Daarvoor heb ik jaren lang in de topsport als voetballer bij Vitesse gespeeld, dit heeft mij tot een vastberaden en ijverig persoon gemaakt in de dingen die ik doe. Ik wil mijzelf dan ook graag door ontwikkelen totdat ik het beste uit mijzelf gehaald heb; in sport, in mijn werk als fysiotherapeut en nu dus ook bij Denkfysio.

Ik hoop een ieder met mijn enthousiasme ook te kunnen stimuleren om het beste uit hem/haar te kunnen halen als fysiotherapeut en daarmee de zorg voor onze patiënten te kunnen verbeteren.

Heb jij nog vragen of leuke ideeën, stuur me dan een mailtje: hidde@denkfysio.nl 

Denkfysio

Naar Instagram