Waar fysiotherapeuten samen leren.

Door een collectief te vormen met duizenden collega’s ontdekken we meer, wordt leren leuker en worden de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de praktijk sneller en beter opgelost. Sluit je ook aan bij de community van Denkfysio, waarbij innovatie voorop staat. Energieke en gedreven professionals willen wij graag met elkaar verbinden om zorg op eigen wijze te verbeteren en veranderen. Wij als gepassioneerd team bieden daarom een aantrekkelijk en onderscheidend programma aan waarbij de ontwikkeling van jou als uniek professional centraal staat. 

Innovatief

Innovatieve gepassioneerde denkkracht: Doordat wij samen leren en onze (denk-)krachten bundelen, kunnen we toekomstgericht en innovatief uit onze comfortzone stappen

Eigenwijze zorg

Eigenwijze zorg: Doordat wij energieke en gedreven professionals verbinden, verbeteren en veranderen wij de zorg op eigen wijze

Onderscheidend

Onderscheidend programma: Omdat wij als gepassioneerd team een aantrekkelijk en onderscheidend programma bieden, dragen wij bij aan de ontwikkeling van jou als unieke professional.

Je vak is je hobby:
daarom een leven lang leren

In de fysiotherapie bestaat er niet zoiets als één waarheid. Het is een uitdaging om te blijven leren. Om ons vak goed uit te voeren zoeken wij verder dan de gebaande paden. We bestuderen de nieuwste ontdekkingen wereldwijd en bevragen de huidige aanpak.

Zo houden jij en ik elkaar scherp en investeren we samen in de toekomst van ons vak zowel online (via artikelen, webinars en vak inhoudelijke discussies) als offline (via events, scholing en trainingen).

Team

Bart Roelofs

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen & uitdagingen in de zorg! Bij Denkfysio is het een feest om samen met mijn team een inspirerend scholingsaanbod neer te zetten :-). Met dit scholingsaanbod proberen wij de zorg te “reframen” op onze wijze. Reframen is kritisch blijven zijn op de zorg die we aanbieden en waar nodig aan te passen en/of te veranderen om de zorg nog beter te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is patiënten/cliënten meer zelfregie geven, zodat ze eigenaarschap over hun eigen revalidatietraject krijgen en beter begrijpen wat ze aan het doen zijn en waarom. Ander voorbeeld is gezondheid & preventie een betere plek te geven in ons vak, zodat patiënten/cliënten beter kunnen inschatten hoe ze deze twee pijlers kunnen gebruiken om fitter en gezonder te blijven voor de toekomst. Want met dat doel zijn wij uiteindelijk ooit Denkfysio begonnen, om een positieve invloed te hebben op de zorg voor onze patiënten/cliënten! Zin om hier eens over te sparren? Stuur mij een mailtje! bart@denkfysio.nl
Charlotte van Westerhuis

Charlotte van Westerhuis

Gek op alles wat met hardlopen en voeding te maken heeft. Mijzelf en anderen uitdagen is dan ook iets wat ik graag doe. Dit zowel als student van de master Human Movement Sciences - Sport and Nutrition aan de universiteit van Maastricht als in mijn rol bij Denkfysio. Het online deel van Denkfysio behoort tot mijn verantwoordelijkheden. Een plek creëren waar zorgprofessionals naast onze fysieke scholingen verder (samen) kunnen leren is mijn uitdaging. De site daarnaast zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk maken voor jou als bezoeker staat daarnaast voorop. Heb je vragen over de site, accreditatie, webinars en online scholingen? Stuur mij gerust een berichtje op charlotte@denkfysio.nl

Babette Biemans

Babette Biemans

Bergen, mensen, wielrennen, hardlopen en eten zijn deel van mijn wekelijkse routine. Na 3,5 jaar praktijkervaring op te hebben gedaan als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk, ben ik op dit moment bezig met de master Human Movement Sciences. Dit doe ik deeltijd aan de Universiteit van Maastricht.  Als ik niet aan de studie zit, stort ik mij graag met al mijn enthousiasme in het uitwerken van nieuwe ideeën die van tijd tot tijd falen óf slagen. Dat laatste aspect vervul ik grotendeels bij Denkfysio en ik vind het geweldig. 
Binnen Denkfysio houd ik mij met name bezig met het deelnemerscontact, dit betekent dat je zo nu en dan een mailtje van mij binnen kunt zien komen! Daarnaast regel ik de overheerlijke lunch die je voorgeschoteld krijgt tijdens de scholingen, zorg ik voor een leuke overnachting in Nijmegen voor de spreker en doe ik accreditatie-aanvragen. Als ik minder druk ben met het regelen van dingen rondom de scholingen, houd ik mij bezig met het project 'scholingen op maat' (check!) en 'gezondheid'. Dit laatste project is op dit moment nog niet veel van te zien, maar achter de schermen zijn we daar druk mee bezig! Denk aan: preventie, leefstijl, positieve gezondheid, wijk- en patiëntgericht te werk gaan. Heb jij nog inspiratie voor me!? Stuur me een mailtje: babette@denkfysio.nl.

 

Saskia Gudde

Saskia Gudde

Enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar uitdagingen. Denkfysio biedt mij volop ruimte om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als in dit bedrijf. Ik geniet van de sfeer binnen het team en de drive waarmee we met elkaar nieuwe scholingen en projecten opzetten.

Naast mijn werk doe ik veel kennis op tijdens de Master Sport- en Beweeginnovatie. Deze kennis kan ik toepassen in ons bedrijf, waardoor ik met een frisse en kritische blik blijf kijken naar onze activiteiten.

Met alle vragen over accreditatie en onze sociale kanalen kan je bij mij terecht. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor startende fysiotherapeuten die graag met ons in contact komen. Rondom starters staat er een mooi project in de kinderschoenen, dus hou ons in de gaten! Wil je een keer met me meedenken? Graag! Stuur een mailtje naar saskia@denkfysio.nl 

Denkfysio

Naar Instagram