Betalingen

betalen met KMO portefeuille

Kies bij je inschrijving voor ‘betalen op factuur’. Je ontvangt van ons een factuur in je mail, welke je op kan geven bij het KMO. Tijdens je opgave bij het KMO voer je deze factuur in en betaal je jouw deel. 

 

factuur ontvangen

Tijdens het doen van je bestelling kan je kiezen voor de knop ‘betalen op factuur’. Als je deze optie kiest, dan ontvang je van ons een factuur in je mail. 

betalen met iDeal

Om onze site zo goed mogelijk te laten werken, werken wij samen met Arlo. Dit Engelse bedrijf zorgt dat onze administratie in orde is, maar kan niet koppelen met iDeal. Dit komt doordat iDeal een Nederlands initiatief is en niet kan samenwerken met buitenlandse bedrijven. 

Scholingen en Accreditatie

Accreditatie punten

De accreditatiepunten worden door ons binnen twee weken na de scholing bij de verschillende registers ingediend. Hiervoor hoef je zelf in principe niks te doen. Wij kunnen dit echter alleen als we complete en correcte gegevens van je hebben. Tijdens de scholing controleren we deze altijd, dat is dan ook het moment om (evt. nogmaals) aan te geven voor welk register je de punten toegekend wilt hebben. Bekijk ook onze pagina over accreditatie.

Bewijs van deelname

Jazeker, na het volgen van de scholing ontvang je altijd een evaluatieformulier en een bewijs van deelname in je mail (let op: het kan gebeuren dat deze in de spam terecht komt). 

 

Slides en handouts

Wij vragen altijd aan de spreker of we cursusinhoud mogen delen met deelnemers. In overleg met de spreker sturen wij dus de inhoud van de cursus geheel of gedeeltelijk naar jullie. Dit gebeurt meestal voor aanvang van de cursus, maar zal soms ook tijdens of na de scholing zijn.

Locatie

Het grootste gedeelte van onze scholingen wordt gegeven op onze eigen locatie, Nieuwe Marktstraat 54D. Hier is voldoende ruimte voor een theoretisch en praktisch deel. Sommige scholingen vragen om een andere soort ruimte, op dat moment wijken we uit naar een passende plek.

Daarnaast vinden er steeds meer scholingen in België (Herentals) plaats. De scholingen vinden dan in Q-Bic plaats. 

De locatie waar je verwacht wordt is altijd terug te vinden op de sitepagina van de scholing en in de informatiemail die je ontvangt. Volledige informatie over de locaties vind je hier

 

Op zoek naar een specifieke cursus

Alles wat wij in ons aanbod hebben, komt zo snel mogelijk online. Sommige scholingen bieden we vaker aan, andere komen niet terug. Onze site in de gaten houden is dus altijd handig als je een scholing verwacht, daar staat ons actuele aanbod. Mocht je over een specifieke scholing de vraag hebben of hij inderdaad nog in onze planning komt, dan kan je ons natuurlijk mailen. Heb je suggesties voor een scholing? Laat het ons weten!

Afmelden voor een cursus

Natuurlijk hopen wij dat iedereen die zich voor een scholing inschrijft de gehele cursus aanwezig is. Uiteraard kan het gebeuren dat dit onverhoopt niet lukt. Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. Tot acht dagen voor de scholing kan er geannuleerd worden. Je krijgt dan het scholingsgeld, minus 10 % administratiekosten, terug. Helaas vindt er geen restitutie plaats na acht dagen voor de scholing. Zie voor al onze voorwaarden deze pagina

Naar de hoofdlocatie

De locatie is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. Het station is 5 minuten lopen verwijderd van onze locatie. Lopen is goed voor je! 

P2 Oude Stad is de dichtstbijzijnde parkeerplaats (3 minuten lopen), waar over het algemeen voldoende plek is om je auto neer te zetten en waar je €7,50 euro betaalt voor een dagkaart (of €2,40 per uur).

Site en Communicatie

Waarom is (een deel) van mijn ontvangen mails in het Engels?

Om zo alle administratie zo goed mogelijk bij te houden en al onze deelnemers zo goed mogelijk te voorzien van onze diensten werken wij samen met een Engels bedrijf. Zij zorgen gedeeltelijk voor het versturen van (geautomatiseerde) mails. Een deel hiervan is vertaald, voor een ander deel deel is dit niet mogelijk. Zo ontstaan mails in het Engels. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de mails die je ontvangt, laat het dan vooral weten!