DenkTalent in jouw praktijk​

Denk mee hoe we talenten een vliegende start bezorgen en daarmee de toekomst van fysiotherapie nog mooier maken!

'Met gepassioneerde en innovatieve denkkracht, creëren wij een onderscheidend programma dat leidt tot zorg op eigen wijze.' 

 

Met dit statement als basis werken wij dagelijks aan het ontwikkelen van ons vak. Wij willen graag dat het vak fysiotherapie zich blijft ontwikkelen, en dat kan volgens ons alleen als fysiotherapeuten dat ook doen. Daarom brengen wij kennis zo dicht- en makkelijk mogelijk bij fysiotherapeuten, jouw medewerkers. In onze ogen zijn startende fysiotherapeuten dé therapeuten van de toekomst, en is het daarmee van cruciaal belang dat we juist hen helpen om zich te ontwikkelen. 

 

Talenten leren meer

Dit doen wij door ze scholingen aan te bieden zodat ze zich in het eerste jaar van hun carrière direct kunnen onderscheiden tot een vooruitstrevende therapeut. We laten ze zien wat er meer is dan dat wat ze in de schoolbanken hebben geleerd en nemen ze mee in het reframen van ons prachtige vak. 

 

Uiteraard is het belangrijk dat ze dit ook in de praktijk kunnen gaan laten zien, kunnen ontwikkelen en ervaren wat voor impact ze kunnen hebben bij een werkgever die hen uitdaagt. 

 

Talent in uw praktijk

Wil jij een gedreven, vooruitstrevende fysiotherapeut in je praktijk, die kritisch meedenkt over de zorg van morgen en wordt begeleid in zijn eigen ontwikkeling en in de ontwikkeling van ons vak? Zoek je een enthousiaste medewerker die vanuit een breed perspectief en met de nieuwste inzichten naar de fysiotherapie kijkt? Heb jij de praktijk die graag meewerkt aan reframing? Laat het ons weten, dan gaan we samen op zoek naar de startende therapeut die jullie team kan versterken! 

Contact Us