Tom Goom

Sinds 2002 is Tom Goom praktiserend fysiotherapeut. Al vrij snel werd zijn interesse gewerkt door revalidatie van de onderste extremiteit. Langzaam specialiseerde hij zich steeds meer in deze klachten. Maar niet alleen in de praktijk is hij fanatiek bezig met zichzelf te ontwikkelen, ook in de wetenschap zit hij niet stil. Zo deed hij onderzoek naar proximale hamstring tendinopathie, waarvan zijn artikel ook is gepubliceerd door Journal of Orthopaedic and Sports Physical Therapy. Daarnaast schrijft hij regelmatig blogs voor Running Fitness, Men’s Running UK, and the British Journal of Sports Medicine blog.

Vanuit zijn eigen interesse in hardlopen begon Tom in 2012 met RunningPhysio om hardlopers te helpen in hun voorbereiding voor een marathon. Vanuit deze interesse verzamelde Tom evidentie ter onderbouwing van zijn trainingsschema's om mensen zo goed mogelijk te begeleiden. 

De kennis die Tom Goom opdeed deelt hij graag met andere professionals. Sinds 2014 geeft hij daarom zijn Running Repairs Course. Daarnaast blijft hij zijn site ontwikkelen om samen leren te blijven stimuleren!

Ontdek al onze scholing op het gebied van sport!