Greg Lehman

Greg Lehman werkt zowel als fysiotherapeut als chiropractor. Hij specialiseerde zich als kracht en conditie trainer voor mensen met musculoskeletale problematiek die te koppelen zijn aan het biopsychosociale model. 

Naast zijn praktijkervaring heeft Greg veel ervaring in het onderzoek. Hij heeft de unieke kans gekregen om door middel van een Natural Sciences and Engineering Research Council MSc graduate scholarshop te ontvangen waardoor hij stage mocht lopen bij Professor Stuart McGill in zijn Occupational Biomechanics Laboratory. Daarnaast was Greg Lehman assistent professor aan de Canadian Memorial Chiropractic College waar hij het vak Spine Biomechanics and Instrumentation gaf. Hij begeleidde hier vooral studenten die wetenschappelijke experimenten uitvoerde. Ook gaf hij verschillende vakken over behandeling bij biomechanische gerelateerde pijnklachten, hardloopblessures, (chronische) lage rugklachten en neurologie.

Greg Lehman is bekend van zijn scholing Reconciling Biomechanics With Pain Science. Houd onze site in de gaten om te zien wanneer Greg weer richting Nijmegen komt!

Ontdek alle scholingen over pijn!