Greg Lehman

Greg Lehman werk zowel als fysiotherapeut als chiropractor. Hij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in kracht en conditie trainer voor mensen met musculoskeletale problematiek die te koppelen zijn aan het biopsychosociale model. 

Naast zijn praktijkervaring heeft Greg veel ervaring in het onderzoek. Hij heeft de unieke kans gekregen om door middel van een Natural Sciences and Engerneering Research Council MSc graduate scholarshop te ontvangen waardoor hij stage mocht lopen bij Professor Stuart McGill in zijn Occupational Biomechanics Laboratory. Daarnaast is Greg Lehman assistent professor geweest aan de Canadian Memorial Chiropractic College waar hij ook les heeft gegeven bij het vak Spine Biomechanics and Instrumentation. Hij begeleide hier vooral studenten die wetenschappelijke experimenten uitvoerde. Daarnaast gaf hij verschillende vakken over behandeling bij biomechanische gerelateerde pijnklachten, hardloopblessures, (chronische) lage rugklachten en neurologie.

Daarnaast is Greg Lehman bekend van zijn scholing Reconciling Biomechanics With Pain Science. Houd onze site in de gaten om te zien wanneer Greg weer richting Nijmegen komt!

Ontdek alle scholingen over pijn!