Enda King

Enda King is een expert op het gebied van heup, knie en liesklachten en op het gebied van VKB revalidatie. In de praktijk behandelt hij daarom veel patiënten met deze klachten. Enda heeft veel ervaring in het begeleiden van atleten en sportteams in verschillende sporten, zoals rugby, voetbal, basketbal, boxen, paardrijden en atletiek. 

Hij combineert zijn praktische werkzaamheden graag met wetenschappelijk onderzoek. 3D biomechanische analyses zijn daar een onderdeel van. Daarnaast is hij bezig met een innovatief onderzoek naar een robuuste methode op het gebied van blessurepreventie en revalidatie bij topsporters. 

Deze kennis wil Enda King graag delen met andere professionals. Zo heeft hij al meer dan 20 peer-reviewed publicaties en geeft hij verschillende scholingen. Ook schreef hij mee aan "Sports Injury Prevention and Rehabilitation". Daarnaast geeft hij bij Denkfysio de scholing Athletic hip and groin pain en ACL Rehabilitation & RTP Decision Making. Houd onze site in de gaten om te zien wanneer Enda King weer in Nijmegen is.

Ontdek al onze scholingen over de onderste extremiteit!