Ben Cormack

Ben Cormack is eigenaar en praktiserend sportfysiotherapeut bij Cor-Kinetic. Zijn expertise ligt op het gebied van (sport)revalidatie, pijn en oefentherapie welke hij in meer dan 15 jaar ontwikkelde. Zijn specialisatie ligt op het gebied van beweging en oefeningen waarbij educatie van de patiënt en de patiënt zelf, zeer centraal staan.

De visie van Cor-Kinetic is om educatie, revalidatie en fysieke training samen te laten komen om zo gezondheid te promoten. Het is gebaseerd op het samenbrengen van beweging, pijn en neurologie tijdens de revalidatie van patiënten met (chronische)pijnklachten. Dit alles is daarbij sterk onderbouwd vanuit de wetenschap. De vele kennis en ervaring die Ben Cormack hierover op heeft gedaan wil hij graag met andere zorgprofessionals delen. Door middel van lezingen en scholingen probeert Ben Cor-Kinetic over de gehele wereld voort te zetten.

Ben Cormack deelt daarnaast zijn kennis graag via de internationale scholing Functional therapeutic movement en door middel van zijn twee e-learnings Putting the person into pain science en Clinical reasoning for pain & exercise.

Ontdek alle scholingen over pijn!