Een vliegende start​

"Kickstart jouw carrière!"

'Met gepassioneerde en innovatieve denkkracht, creëren wij een onderscheidend programma dat leidt tot zorg op eigen wijze.' 

 

Met dit statement als basis werken wij dagelijks aan het ontwikkelen van ons vak. Wij willen graag dat het vak fysiotherapie zich blijft ontwikkelen, en dat kan alleen als fysiotherapeuten dat ook doen. Bij wie kunnen we nu beter beginnen dan bij de startende therapeut?! Door samen onze krachten te bundelen en innovatief te werk te gaan, ontstaat de mogelijkheid om het beste uit jou en uit ons vak te halen. 

 

Passend plan

Doordat wij een uniek programma hebben, biedt dit de mogelijkheid om al vroeg in je carrière te ontwikkelen tot een onderscheidende starter. Door samen een passend plan voor jou op te stellen, kun jij je in je eerste jaar als werkende fysiotherapeut ontwikkelen tot een gespecialiseerde of breed georiënteerde therapeut met veel up-to-date kennis van zaken. Daarnaast gaan we in ons netwerk met jou op zoek naar een baan die aansluit bij jouw wensen! 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Omdat het eerste jaar van je loopbaan altijd even zoeken is, gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je identiteit als fysiotherapeut is belangrijk tijdens deze groei. Samen komen we er tijdens individuele gesprekken en (groeps)intervisie achter hoe je het beste met situaties om kan gaan. Zo bouwen we samen aan een toekomst met zorg op eigen wijze! 

 

Kan jij je vinden in onze visie, en onze aanpak? Ben je een harde werker en zie het zitten om de uitdaging aan te gaan en jezelf naar een hoger niveau te tillen terwijl je start met je carrière? En heb jij zin om samen jezelf ėn de fysiotherapie te ontwikkelen? Laat ons op een originele manier weten waarom jij bij ons past en wat jouw visie is op de zorg van de toekomst. Ook je CV ontvangen we graag. 

Contact Us