De gezichten achter Denkfysio

“Je vak is je hobby; daarom een leven lang leren”

connie-zw

Connie Molders

Sportfysiotherapeut & Docent BSc en MSc fysiotherapie

connie-zw

Connie Molders

Sportfysiotherapeut & Docent BSc en MSc fysiotherapie

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen/uitdagingen, Bij Denkfysio is het een feest om met ons team een altijd inspirerend scholingsaanbod met de beste sprekers ‘from all over the world’ neer te zetten :-). In dit geweldige bedrijf hou ik mij vooral bezig met ons programma, de conventie, de PR/marketing en het contact met de sprekers. Daarnaast ben ik ook nog praktiserend sportfysiotherapeut/docent in Nijmegen.

bart-zw
bart-zw

Bart Roelofs

Oprichter, sportfysiotherapeut, ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen/uitdagingen, Bij Denkfysio is het een feest om met ons team een altijd inspirerend scholingsaanbod met de beste sprekers ‘from all over the world’ neer te zetten :-). In dit geweldige bedrijf hou ik mij vooral bezig met ons programma, de conventie, de PR/marketing en het contact met de sprekers. Daarnaast ben ik ook nog praktiserend sportfysiotherapeut/docent in Nijmegen.

kars-zw

Kars Abeling

Fan van sporten, nieuwe dingen ondernemen, muziek lijsten, creatief en kritisch denken en mooie avonturen om over na te praten bij het haardvuur. Bij Denkfysio leg ik mijn energie in de marketing en zichtbaarheid van het bedrijf. Daarnaast denk ik mee over de wetenschappelijke onderbouwing van de scholingen, de ontwikkeling van nieuwe scholingen en de ambassadeursgroep. Ik denk graag buiten de gezette kaders.

kars-zw

Kars Abeling

Fan van sporten, nieuwe dingen ondernemen, muziek lijsten, creatief en kritisch denken en mooie avonturen om over na te praten bij het haardvuur. Bij Denkfysio leg ik mijn energie in de marketing en zichtbaarheid van het bedrijf. Daarnaast denk ik mee over de wetenschappelijke onderbouwing van de scholingen, de ontwikkeling van nieuwe scholingen en de ambassadeursgroep. Ik denk graag buiten de gezette kaders.

Charlotte van Westerhuis

Gek op alles wat met hardlopen en voeding te maken heeft. Mijzelf en anderen uitdagen is dan ook iets wat ik graag doe. Dit zowel als fysiotherapeut als in mijn rol bij Denkfysio. Informatie over de scholingen zul je geregeld van mij ontvangen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je de accreditatiepunten ontvangt. Maar de meeste uitdaging vind ik in het beheren van de website. De site zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk maken voor jou als bezoeker wil ik dan ook graag realiseren.

charlotte-zw
charlotte-zw

Charlotte van Westerhuis

Gek op alles wat met hardlopen en voeding te maken heeft. Mijzelf en anderen uitdagen is dan ook iets wat ik graag doe. Dit zowel als fysiotherapeut als in mijn rol bij Denkfysio. Informatie over de scholingen zul je geregeld van mij ontvangen. Daarnaast zorg ik er ook voor dat je de accreditatiepunten ontvangt. Maar de meeste uitdaging vind ik in het beheren van de website. De site zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk maken voor jou als bezoeker wil ik dan ook graag realiseren.

babette-zw

Babette Biemans

Fysiotherapeut

babette-zw

Babette Biemans

Fysiotherapeut

Saskia Gudde

Enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar uitdagingen. Denkfysio biedt mij volop ruimte om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als binnen dit bedrijf. Ik geniet van de brainstormsessies, op locatie of tijdens een rondje hardlopen, waarin we er in slagen om samen met deze inspirerende collega’s uitdagingen aan te gaan en prachtige scholingen en activiteiten neer te zetten.
De energie die ik in mijn werk bij Denkfysio kwijt kan, krijg ik van ons team en de deelnemers dubbel en dwars terug. Dat zorgt ervoor dat ik onder andere accreditatieaanvragen en praktische voorbereiding op onze scholingen met veel plezier doe!

saskia-zw
saskia-zw

Saskia Gudde

Enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar uitdagingen. Denkfysio biedt mij volop ruimte om in beweging te blijven, zowel lichamelijk als binnen dit bedrijf. Ik geniet van de brainstormsessies, op locatie of tijdens een rondje hardlopen, waarin we er in slagen om samen met deze inspirerende collega’s uitdagingen aan te gaan en prachtige scholingen en activiteiten neer te zetten.
De energie die ik in mijn werk bij Denkfysio kwijt kan, krijg ik van ons team en de deelnemers dubbel en dwars terug. Dat zorgt ervoor dat ik onder andere accreditatieaanvragen en praktische voorbereiding op onze scholingen met veel plezier doe!

Sluit je ook aan bij Denkfysio

Ontvang een alert op het moment dat er belangrijke ontwikkelingen zijn in ons vakgebied.