Kiki Coppelmans

Kiki Coppelmans is mede-eigenaar van inMotion VR en werkt daarnaast als psychosomatisch fysiotherapeut. Het liefst komt ze in beweging om andere mensen te ondersteunen, coachen en motiveren om weer opnieuw in beweging te komen. Met als doel je eigen welzijn zelf in de hand te hebben en te verbeteren.

Kiki is altijd geïnteresseerd in het helpen van patiënten met complexe klachten, zoals chronische pijn, lichamelijke klachten in combinatie met burn-out / depressie en stressgerelateerde problemen. En haar ambitie is om haar patiënten te leren hoe ze zichzelf en hun lichaam kunnen herstellen.

Kiki Coppelmans wendde zich tot het gebruik van Virtual Reality (VR) omdat ze zelf de positieve kracht van VR ervaren had. Bij de Corpus VR-therapie zijn ze begonnen met oplossing te ontwikkelen, zodat ze haar patiënten nog beter kan helpen. Als CSO en mede-oprichter van inMotion VR, geloof Kiki dat ze door leuke, gamified oefeningen met VR-technologie mensen mentaal en fysiek in beweging kunnen krijgen voor een beter welzijn!